Här finner du hela vårat sortiment av Isbjörn of Sweden

Isbjörn of Sweden är ett Svenskt funktionsklädesmärke till barn och ungdommar med mycket hög kvalitét kombinerat med ett miljö- och ekologiskt tänk. En stor del av Isbjörns produkter är därav bluesign certifierade för att säkerställa att du köper en bra produkt till ditt barn.


Handla alltid tryggt och säkert hos

JWS Barnkläder


Säker betalnig med Payson. 

Faktura, kort eller internetbank


VI ERBJUDER! 

59:- i frakt.

Fraktfritt över 599:-


 

Isbjörn of Sweden är ett Svenskt funktionsklädesmärke till barn och ungdommar med mycket hög kvalitét kombinerat med ett miljö- och ekologiskt tänk. En stor del av Isbjörns produkter är därav bluesign certifierade för att säkerställa att du köper en bra produkt till ditt barn.

Bluesign Product försäkrar att hela varan, tyg, tråd och etikett, uppfyller kriterierna.

Läs mer om Bluesign HÄR

Isbjörn har ett sammarbete med det amerikanska textilföretaget Primaloft. Vilket innebär att Isbjörn har Primaloft Black Insulation Eco i sina vadderade barnplagg. Materialet härmar gåsdunets struktur men är lättare och håller användaren varm och torr också i tuffa väderförhållanden. De båda företagen är certifierade Bluesign-partners vilket betyder att de delar varandras värderingar och syn på hållbar utveckling. Detta är en central del av samarbetet.